Kniha ako darček

Vianočný čas má vždy neopakovateľnú atmosféru. Nielen vyzdobené domy a izby ale aj ľudia majú  k sebe často bližšie. Práve o vzájomnom stretávaní, rozprávaní a pochopení toho druhého by mali byť tieto sviatky. Hoci dnešná doba návštevám veľmi nepraje, nemali by sme zabúdať na svojich blízkych a venovať im trochu zo svojho večne uponáhľaného života. Možno práve Vaša návšteva alebo Váš záujem o rodinného príslušníka bude tým najkrajším darčekom.

Nemali by sme však zabúdať ani na vlastné korene a občas sa poohliadnuť do minulosti, zaspomínať si na svojich predkov i na tradície a zvyky aké naši predkovia v tomto predvianočnom a vianočnom čase dodržiavali. Práve kniha je výborným darčekom pod  vianočný stromček. O histórii a tradíciách starého Pitvaroša si môžete prečítať v ešte dostupných publikáciách:  Pitvaroš  na starých fotografiách a  Príbehy  z Pitvaroša.

 


Pitvaroš na starých fotografiách

Cena: 8 Eur

Objednávka: pitvarosania@gmail.com

informácie o publikácii…

 

 

Príbehy z Pitvaroša

Cena: 7 Eur

Objednávka: pitvarosania@gmail.com

informácie o publikácii…

 

 

 

Vážení čitatelia a návštevníci stránky www.pitvaros.sk,

dovoľte mi aby som Vám touto cestou zaželal krásne a pokojné Vianočné sviatky a pevné zdravie a šťastný nový rok. Ďakujeme Vám za návštevu našej stránky a posnažíme sa i v budúcom roku prinášať množstvo zaujímavých článkov a príspevkov. Zároveň v roku 2024, na jar, by sme sa po dlhšej prestávke mohli opäť stretnúť na stretnutí Pitvarošské dotyky.

Michal Kožuch

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.